Το κοινό είναι σαν ένα πιάνο. Απλά πρέπει να ξέρεις ποια πλήκτρα να αγγίξεις.

ballet

ΕΤΑΙΡΙΚΗ & ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επικοινωνία αποτελεί βασική παράμετρο για μια επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους της. είναι καθοριστική και για τη θέση ενός προϊόντος μέσα στην αγορά. Γιατί; Επειδή συμβάλλει στην προβολή της κατάλληλης εικόνας. Για να επιτευχθεί αυτό υπάρχουν πολλές επιλογές. Ποιες είναι οι κατάλληλες; Ρωτήστε μας…
Οι υπηρεσίες μας: διαχείριση φήμης, MEDIA RELATIONS, Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις, Διαχείριση Κρίσεων, Προγράμματα διαφημιστικής προβολής, EVENT MANAGEMENT.

online-data

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ & VISUAL COMMUNICATIONS

Σήμερα, όσο ποτέ, η ταυτότητα μιας εταιρείας -ή ενός προϊόντος-, πρέπει να είναι μοναδική και ξεχωριστή. Τι προσφέρουμε:

  • Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας με ευφάνταστες προτάσεις δημιουργικού σχεδιασμού που αναδεικνύουν την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, της μάρκας, του προϊόντος σας.
  •  Ολοκληρωμένη Οπτική Επικοινωνία με εφαρμογές σε όλο το φάσμα των παραδοσιακών και μοντέρνων εργαλείων προβολής, όπως έντυπα, διαφημίσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.
sites

DIGITAL COMMUNICATIONS

Ένας νέος κόσμος κυριαρχεί στην καθημερινότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων. Ακόμα κι οι ελληνικές “παραδοσιακές” εταιρείες αναγνωρίζουν πλέον την αναγκαιότητα διάχυσης πληροφόρησης με τη βοήθεια της ψηφιακής επικοινωνίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ποια εικόνα πρέπει να έχει μια εταιρεία σε αυτά;

Συμβουλευτείτε έμπειρους επαγγελματίες, δικτυωθείτε και αφήστε τους άλλους να μιλούν για εσάς… με τα καλύτερα λόγια.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

  • Στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας
  • Ανάπτυξη και διαχείριση περιεχομένου Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με ολοκληρωμένες καμπάνιες κι όχι μόνο
  • Δημιουργία Ε-ΜAIL μάρκετινγκ και μαρκετινγκ συνεργατών
  • Μέτρηση και καταγραφή αποτελεσμάτων.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον HUOMO SAPIENS στον HUOMO COMMUNICATIVO ο στόχος του ανθρώπου ήταν πάντα να ξεχωρίσει, να εξελιχθεί, να κυριαρχήσει. Να λοιπόν που στην εποχή μας η επικοινωνία έχει αναλάβει αυτόν ακριβώς το ρόλο, να δώσει τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου μια επιχείρηση ή ένα προϊόν, να διαφοροποιηθούν απέναντι στον ανταγωνισμό. Στόχος; Η αναγνωρισιμότητα και η πώληση.

Τι απαιτείται γι’ αυτό; Μα φυσικά  η κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική, έμμεσων και άμεσων ενεργειών, που αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης ή της μάρκας.

Τι κάνουμε;

Καταγράφουμε, αναλύουμε, συνθέτουμε και αξιολογούμε τις δράσεις που σας προτείνουμε διαμορφώνοντας το κατάλληλο μείγμα επικοινωνίας. Σε κάθε ενέργεια είμαστε πάντα προσανατολισμένοι στα κοινά ενδιαφέροντος, τους στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε, αλλά και τον οικονομικό προγραμματισμό σας, πάντα με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Intelecto produced by eXentric

Log in with your credentials

Forgot your details?